INGREDIENTS:
-125gr.de xocolata -Una culleradeta de canela
-125gr.de mantega
-Una culleradeta de vainilla
-130gr.de sucre
-Dos ous
-50gr. de farina
ESTRITS DE CUINA :
-Un bol gran -Una cullera
-Una base per a ficar el brownie -Una cullera amb barilles
PREPARACIÓ
1.-Comencem ficant el xocolate en un BOL que servixca per a forn i ho fiquem en el microones fins que es fonga tot.
2.-Coloquem en un bol i li agreguem la manteca en repelons, per a que se derretixca
3.-Encenem el forn a 150º C per a que se vaja PRECALENTANT.
4.-Quan la mantega s'ablanixca un poc, ho removem tot en unes varetes elèctriques, o la batedora, per a formar una espècie de massa suau.
5.-Ara posem els ous en un bol junt amb el sucre, i comencem a remoure-ho, fins que se blanquegen del tot. Asegureu-se de batre'ls bé sense deixar grums. Aquest ous els agreguem al xocolate fos, junt amb farina, la canella i la vainilla.
6.-Removem tot per a mesclar-ho tant com ens siga possible fins aconseguir una massa homogènea.
7.-Untem amb mantega una font que servixca per a forn, coloquem la massa i al forn per uns 30 minuts
8.-LA DEIXEM REPOSAR I A DISFRUTAR
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada